Persoonsgegevens

Uithof
MaandagWoensdagDonderdagVrijdag

Overige lidmaatschappen
Algemeen lidmaatschap*Vrienden van de RIJC(Eenmalige) sponsor

*Niet van toepassing als je al een trainingsabonnement hebt.

Onderdelen AVG Rijnsburgse IJsclub
Bij onderstaande items kan aangegeven worden of je de Rijnsburgse IJsclub toestemming geeft voor het gebruiken van de persoonsgegevens.

Het opnemen van de persoonsgegevens in de ledenadministratie;
Het gebruiken van uw persoonsgegevens voor de aanvraag van abonnementen bij het district Sassenheim en/of de Baancommissie Gewest Den Haag;
Het vermelden van de naamgegevens op startlijsten en uitslagenlijsten voor wedstrijden;
Het vermelden van naamgegevens op de website en nieuwsbrief;
Het gebruiken van de naamgegevens en het emailadres voor de nieuwsbrief;
Het gebruiken van de naamgegevens en het telefoonnummer voor de Whatsapp-groep;
Het maken van foto’s tijdens activiteiten van de club;
Het publiceren van foto’s op de website, in de nieuwsbrief, of de plaatselijke pers.

Vrijwilligers
De Rijnsburgse IJsclub is voor en door leden. Wil je op een vrijblijvende manier het schaatsen nóg leuker maken en nieuwe mensen leren kennen? Ook als je weinig tijd hebt kun je de club helpen. Hieronder kun je aangeven op wat voor manier je een steentje wilt bijdragen:
BestuurTrainerOrganisatie (evenementen/feesten)SponsorzakenOnderhoudOverige (noteer bij 'opmerkingen')

Door op de knop ‘Verzenden’ te klikken, geeft u toestemming om uw gegevens te verzamelen.

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.