Persoonsgegevens

Uithof
MaandagWoensdagDonderdagVrijdag

Algemene lidmaatschappen
Algemeen lidmaatschap*Vrienden van de RIJC(Eenmalige) sponsor

*Niet van toepassing als je al een trainingsabonnement hebt.

Vrijwilligers
De Rijnsburgse IJsclub is voor en door leden. Wil je op een vrijblijvende manier het schaatsen nóg leuker maken en nieuwe mensen leren kennen? Ook als je weinig tijd hebt kun je de club helpen. Hieronder kun je aangeven op wat voor manier je een steentje wilt bijdragen:

Onderdelen AVG Rijnsburgse IJsclub
Door onderstaande items aan te aanvinken geef je de Rijnsburgse IJsclub toestemming om de persoonsgegevens te gebruiken voor:

Het opnemen van de persoonsgegevens in de ledenadministratie;

Het gebruiken van uw persoonsgegevens voor de aanvraag van abonnementen bij het district Sassenheim en/of de Baancommissie Gewest Den Haag;

Het vermelden van de naamgegevens op startlijsten en uitslagenlijsten voor wedstrijden;

Het vermelden van naamgegevens op de website en nieuwsbrief;

Het gebruiken van de naamgegevens en het emailadres voor de nieuwsbrief;

Het gebruiken van de naamgegevens en het telefoonnummer voor de Whatsapp-groep;

Het maken van foto’s tijdens activiteiten van de club;

Het publiceren van foto’s op de website, in de nieuwsbrief, of de plaatselijke pers.

Vrijwilligers
BestuurTrainerOrganisatie (evenementen/feesten)SponsorzakenOnderhoudOverige (noteer bij 'opmerkingen')