Welzijnskwartier Organiseert Schaatsclinics

Welzijnskwartier organiseert schaatsclinics

Welzijnskwartier organiseert schaatsclinics op de Leidse IJsbaan.

Welzijnskwartier organiseert net als vorig seizoen een aantal schaatsclinics. Tijdens deze schaatslessen kunnen de leerlingen van groep 7 en 8 kennismaken met de schaatssport.
De medewerkers van Welzijnskwartier regelen de organisatie en worden voor de schaatslessen ondersteunt door een aantal trainers van de Rijnsburgse IJsclub en IJsclub Voorwaarts.
De scholen zijn uitgenodigd en als zij hieraan meedoen worden strippenkaarten uitgedeeld voor gratis schaatslessen.
Dit is ook een leuke gelegenheid om met je vrienden en vriendinnen naar het ijs te gaan. Moedig jouw (school) klas aan om voor deze activiteit te kiezen.
Wie weet vinden zij het ook leuk en willen ze wel met jou mee naar de ijsclub!
We hopen dat veel (alle) scholen in Rijnsburg deze activiteit/die uitje zien zitten.
Voor die jongens en meisjes die geen schaatsen hebben, zijn er schaatsen te leen bij de ijsbaan.