Stichting IJshal Leiden

Online loterij

Stichting IJshal heeft het initiatief genomen voor een online loterij. Uiterlijk 8 januari wil men weten welke prijzen onze vereniging ter beschikking stelt. Liefst prijzen in natura van de vereniging of locale middenstanders of particulieren. Op dit moment heeft men ruim 5000 euro aan prijzen opgehaald door de regionale schaatsclubs en bedrijven uit de regiogemeenten Ik heb zelf al wat toezeggingen voor prijzen in Rijnsburg binnen en ga daar morgen mee verder. Een oproep aan jullie om vanuit je bedrijf wat aan te bieden of bedrijven/middenstanders te benaderen. Als jullie het aan mij door mailen (jp.tensen@planet.nl) geef ik het volgende week maandag per mail door aan secretaris@schaatshalleiden.nl. Ook Voorwaarts onderneemt actie in Katwijk. Al het geld wordt gebruikt voor het realiseren van de 333 meterbaan. In april gaat de loterij on line in de lucht. Degenen, die wat hebben toegezegd krijgen daar uiteraard tijdig bericht van. Bij voorbaat, hartelijk dank.

Stemmen op Jeroen Straathof!

Jeroen Straathof staat nog op kop om ‘De Leidenaar van het jaar’ te worden. Als Jeroen wint, is dat super PR voor de 333 lobby. Ik heb al gestemd. Een oproep aan jullie om deze week nog te stemmen op Jeroen. Hieronder staat hoe dit moet: https://www.leidschdagblad.nl/playlist/manvrouw-van-2017/artikel/stem-hier-wie-wordt-de-manvrouw-van-2017