333m Baan Nieuws

333m baan nieuws

Help Katwijkse ijsverenigingen aan 333m ijs!!

De 333 meter ijsbaan in de regio is voor de Katwijkse ijsverenigingen van essentieel belang. Door de grotere capaciteit, en omdat het een door de KNSB erkende wedstrijdbaan is kunnen trainingen van verschillend niveau gelijktijdig en met grotere groepen, alsook wedstrijden allemaal in Leiden plaats vinden. Hoewel het college van Leiden heeft aangegeven niet meer voor de 333m baan te willen gaan, valt de definitieve beslissing pas in de raadsvergadering van januari 2019. DE STRIJD IS DUS NOG NIET GESTREDEN. Als de gemeenten Alphen a/d Rijn en Katwijk de komende maanden positief beslissen zal dat een geweldig signaal zijn aan Leiden om de 333m baan toch te realiseren. Er is veel geld nodig voor deze baan. Voor de gemeente Katwijk gaat het om € 388.000,-.

U KUNT DAAR OOK AAN BIJDRAGEN!!. U kunt dit doen door 5 proeflessen te nemen op de Leidse ijsbaan voor slechts € 33,33. Mail naar leden@ijsclubvoorwaartskatwijk.nl om u aan te melden.

Maar u kunt nog meer doen. Door een groene obligatielening te kopen voor € 333,33 geeft u een extra impuls aan de Katwijkse bijdrage voor de realisering van de 333m baan in de regio. Ga hiervoor naar de website: www.333m.nl. (voor de obligaties geldt de garantie dat bij niet door gaan van de 333m baan het geld niet wordt geïnd)